Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Emmaljunga Nitro City
 

Perfekt vogn når man ikke skal gå i skog og mark e

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Alva
October 06, 2009

Vis alle mine omtaler
 

Ble oppfordret til å legge inn mine erfaringer med denne vognen, så limer inn det jeg skrev på et annet nettforum, til de som vil lese


Babyen min bare nesten 8 uker, så det sier seg selv at min erfaring ikke er så veldig stor. Har da også kun erfaring med å ha Citybagen på, men har likevel klart å danne meg et inntrykk av fordeler og ulemper ved vognen. God mulig noen er helt uenig med meg, men dette er bare min personlige mening da

Positivt:
*Fantastisk å trille på asfalt og i butikker. Den snor seg om alt av butikkhyller på en mye bedre enn noen andre vogner jeg har prøvd, inkludert 3 hjulinger med svingbart hjul.
*Den er veldig smal, noe som gjør at en kommer fram omtrent over alt i butikker, veldig deilig etter en bred 3 hjuling som ofte satte seg fast.
*Den er overraskende god å trille på hardpakket grus/sand, en 4 hjuling med lufthjul er nok bedre, men Nitroen er slett ikke ubehagelig å bruke til dette heller.
*Den er utrolig lun og skjermer god for vind og sol pga kalesjen.
*Den er veldig lett å få opp og ned av fortauskanter ol, her har jeg slitt litt med 3 hjuling med svingbart hjul, men det går veldig greit med denne vognen.
*Den føles akkurat like stødig som en vanlig 4 hjuling.
*Den er utrolig enkel å slå sammen og å løfte, veier veldig lite.
*Kurven under er ikke den største, det ser en jo, men den overrasket meg med å ha plass til mye, mye mer enn det ser ut til.
*Ma kan stille inn vognen på 3 ulike hakk slik at man får rett mykhet/hardhet i forhold til barnets vekt/alder. I starten var vognen litt stiv, slik jeg fikk beskjed om at den nok ville være som helt ny, men siste uken nå har den blitt mye mykere å trille.
*Man kan trille den litt fram og tilbake på stedet uten å måtte låse hjulene. Dette har jeg ikke kunnet gjøre med 3 hjulingen fordi hjulet vred seg så veldig da at vognen stadig skiftet retning.
*Kalesjen går så langt fram at selv om det regner veldig skrått, er babyen godt beskyttet mot regnet når regntrekket er på.
*Bagen kan faktisk snus begge veier. Utrolig greit om man går tur og det plutselig blir sol elelr begynner å blåse i feil retning. I stede for da å måtte dra vognen etter seg, kan man ganske enkelt løfte av bagen og snu den

Negativt:
*Den er grusom å trille på løs grus, men det har i grunnen alle vogner jeg har prøvd vært.
*Uten å ha prøvd den på det, så vil jeg nok tro den ikke er god på slaps og løs snø, men antagelig helt brukbar på brøytede veier.
*Det er litt vanskelig å komme til kurven under, og jeg ser for meg at det vil bli enda vanskligere med sportsvognsdelen på, spesielt om ryggen er nede.
*Om bakken er veldig ugjevn kan den "hoppe" litt fordi ett av de svingbare hjulene vil vri på seg om det kommer over bakken i et lite sekund, og må snu seg rett vei igjen når det "lander" igjen. Så om man bor på et sted med veldig humpete landeveier, er kanskje ikke Nitroen den aller beste turvognen.
*Regntrekket som følger med er i største/løseste laget for Citybagen, så det sitter dårlig når det blåser.

 

Powered by JReviews