Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Simo Duo 755
 

Den beste babvognen

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av RaMpeTErteN
June 14, 2007

Vis alle mine omtaler
 

Siiiimo!!!



Joda, vognen er urtradisjonell og kanskje litt "kjedelig". Den er stor, også sammenlagt og veier en god del. Men, jeg er ikke i tvil: Simo Duo (eller ren bagvogn) er den beste BABYvognen!!!



I Duo får du både sportsvogn og bagvogn. Sitteinnsats og bag bruker sammekalesje som bare klipses på den delen som er i bruk. Både bag og innsats kan klikkes raskt av og på understell, og bagen har bærestropper så den kan bæres med der man skal om man ikke kan ha med understell. I tillegg er bagen meget romslig, og får du f.eks barn på høsten eller våren er den ideell og kan brukes lenge. Den er ca. like lang som kombibagen, men bredere og barnet får dermed god plass. Barn vokser i lengde, men også i bredden og vi likte godt at poden kunne boltre seg godt i bagen, selv når det var kaldt og han hadde mye tøy på seg, teppe, skinn og tykk pose.



En annen fordel med Duo fremfor Kombi er at man ikke trenger å trille rundt på sportsvogninnsatsen samtidig som man bruker bag, og dermed blir vognen ikke like tung.



Simo har en utrolig fjæring som er prisverdig hvis barnet skal sove; det er bare å gynge det i søvn. Store gode lufthjul gjør vognen fremkommelig på så og si alt underlag og alle føre.



Vognen er lun, tekstilene er vanntette og den er kjempegod å trille trass i sin vekt og fire hjul. God plass under vogna (varekurven) til oppbevaring av varer mm.



En gromvogn! Og når man bytter til sportsvogn, men kanskje ønsker seg noe lettere, så er vogna så romslig, stødig og lun at den vil fungere ypperlig som robust turvogn eller som sovevogn i f.eks barnehagen eller hos dagmamma, eller bare hjemme dersom barnet gjerne sover ute på dagtid.

 

Powered by JReviews