Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Quinny Freestyle 3 XL Comfort
 

Nei takk!!

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av RaMpeTErteN
June 14, 2007

Vis alle mine omtaler
 

Denne vogna kom og gikk fort gitt og er en NEI TAKK så langt det rekker!



Jeg kunne nok skrevet i evighet, for det var ikke mye som imponerte oss her...

Vognen var grei med Dreami bag synes vi, selv om bagen fort ble litt trang, men det dugde. Med sportsinnsats = for noe herk!!

Understellet i seg selv er noe vaklevorent, det er bredt mellom bakhjulene, handlekurven er latterlig liten ifht hva den kunne vært og konstruksjonen fram mot svivelhjulet gjør den stiv på ulendt underlag. For ikke å snakke om at "superdemperene" på bakhjulene bare er juks og fanteri; det ser så fint ut, men har ingen særlig funksjon i det hele tatt. Der styret kan reguleres i høyden er det slarkete, og slakkes fort ytterligere ved bruk. Bra med understellet er at hjulene veldig lett kan tas av og når det er gjort blir det meget lite og kompakt sammenlagt. Pluss også for at man med adapter kan bruke understell med bl.a Maxi Cosi babybilstol.



Kan forøvrig nevnes at vi etter få trilleturer ble plaget med klikking i svivelhjul hvis man passerte en rennestein, fortauskant eller bare løftet på vognen. Et eller annet gikk sundt i dekkets kulelager og dette er et nokså velkjent og tilbakevendende problem med denne vognen.



Så over til sportsvogninnsatsen. Tekstilene brukt i kalesjen er TYNNE. Vognen virker dermed lite lun, en del lys slipper igjennom (ikke tett), og tillegg har den netting i begge sider der det lett kan blåse rett inn i vogna. I tillegg blir den slakk i hakkene da den er litt baktung pga. lommene sydd på bak, for ikke å snakke om at den bråker noe helt vanvittig når den reguleres opp og ned. Det var så vi kvapp til alle sammen, og poden ble rett og slett skremt :( I tillegg synes jeg låsen på 5 pkt selen var veldig hard, og sitteinnsatsen var noe smal og ikke så lang i ryggen. Vognen virket fort trang til vår gutt som ikke engang var fylt et år da vi brukte denne.



Pluss for håndbrems på styret, regulerbart fotbrett og vendbar innsats - ellers er ikke denne vognen noe å ha, og den er overhode ikke verdt sin nypris...synes VI!!

 

Powered by JReviews