Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Teutonia Solano
 

Grei papaplytrille

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Spentsmurf
April 08, 2009

Vis alle mine omtaler
 

Denne trillen selges ikke i Norge lengre, og det er heller ikke mulig å få tak i adaptere til maxi cosi til den lengre. Vi har likevel brukt den til maxi cosi, da setet passer ypperlig nede i sittedelen når den ligger flat.

Vogna er ganske klønete å legge sammen de første gangene for her må alt gjøres i rett rekkefølge med sitte delen i sitteposisjon. Positivt at teutonia har trykket veiledning bak på kalosjen, for da går det så mye enklere. Når man først får lagt den sammen er den ikke av de minste trillene, da den blir forholdsvis lang. Den er nok heller ikke av de største. Sammenslått er den også enkel å bære i bumperbaren.

Trillecomforten er likvel som teutonia ellers, den er GOD. Det er nok ingen skog/grus/offroad trille, men på kjøpesenter og glatte underlag er den behagelig å trille. Barnet sitter også godt i en godt polstret sittedel, og 5-punkts selene er enkle og justere og feste rundt barnet.

Kalosjen er også stor og god, med innsektsnetting bak barnetshode.

Alt i alt er dette en trille som man fint kan kjøpe,om man er ute etter en paraplytrille som ikke blir av de aller minste.

 

Powered by JReviews