Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Teutonia Mistral
 

Super vogn!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Karen
February 26, 2009

Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: February 26, 2009

Jeg er så glad vi valgte Teutonia Mistral (har 2008-modell) og har bare positivt å si om den. Den er liten sammenlagt og lett å håndtere (og veier mindre enn mange vogner), noe som passer bra når man skal ha vognen med i bil en del. Lufthjulene er kjempebra og gjør det lett å trille. Vi har hatt mye snø i vinter og vognen har vært en lek å trille. God fjæring som gir god trillecomfort, og lillegutten vår sover uforstyrret uansett føre eller veiunderlag.

Praktisk med vendbart styre, det blir brukt en del (og vognen er ikke minst kjapp å legge sammen). Vognen må tåle en del siden vi f.eks. har noen trappetrinn opp til huset hvor da hele vognen + barnet dras opp etter styret, så vi føler at styret er veldig solid selv om det er vendbart.

Vi har brukt vognen fra nyfødt og har derfor softbag (og vognen har full liggestilling). Softbagen er stor og romslig, og lun og varm selv da vi hadde -20 (og vi har ikke engang brukt vognpose, bare lammeskinn under og dyne over).

Synes også det er et pluss estetisk sett at vognen ser (og føles) så nett ut, selv om den altså har god plass. Synes mange vogner ser ut som store drog, men det gjør absolutt ikke Mistral. Skulle jeg om mulig ha noe å utsette på den måtte det være at varekurven kan være litt vanskelig å komme til, men det er en filleting. Jeg ville absolutt valgt Mistral igjen og både mannen min og jeg er kjempefornøyde. :-)

 

Powered by JReviews